La Central del Raval

Cristina Morales conversa amb Carlos Zanón

Los combatientes i Introducción a Teresa de Jesús

Presentació virtual

Anagrama

Dijous 18 de juny de 2020, 19h Presentació online
Anagrama acaba de publicar Los combatientes i Introducción a Teresa de Jesús de l'autora Cristina Morales, guanyadora del Premio Herralde de Novela 2018 i del Premio Nacional de Narrativa 2019.

Amb motiu de les publicacions, us animem a participar en la presentació online, el dijous 18 de juny a les 19h amb l'autora que conversarà amb l'escriptor Carlos Zanón.

Inscripció a l'esdeveniment

L'esdeveniment organitzat entre l'editorial Anagrama i la llibreria La Central es durà a terme a través de la plataforma Zoom amb una inscripció prèvia. La inscripció la trobareu al final del text. El públic podrà participar en la presentació i enviar les seves preguntes als ponents. El preu de la inscripció és de 2 € i es descomptarà del preu del llibre si es compra algun dels títols Anagrama de l'autora (Introducció a Teresa de JesúsLos combatientes o Lectura fácil).

Compra dels llibres

Els llibres es poden comprar online fent clic sobre la portada o directament a la llibreria.

Si la compra és a la llibreria el descompte dels 2 € s'aplicarà sempre que s'acrediti la inscripció a la presentació.

Per dur a terme la compra online dels llibres podeu fer clic aquí: Los combatientesIntroducción a Teresa de Jesús i Lectura fácil. El descompte s'aplicarà un cop cobrem el llibre. Si dus a terme la teva compra online abans de dia 18 de juny pots deixar-nos un comentari per si vols un llibre signat per l'autora i per a qui. Amb la compra pots rebre'l a casa o venir-lo a buscar a la llibreria triant la modalitat de reserva a llibreria.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre l’acte t’antendrem al correu: comunicacio@lacentral.comUtilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".