Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Recordar Clave

Nuevo usuario

La Central del MUHBA

Com una mica d'aigua al palmell de la mà, de Mireia Sallarés

La Setmana del Llibre en Català

Arcàdia

Divendres, 13 de setembre de 2019, 20:15h Av. de la Catedral de Barcelona


De l’amor se’n pot parlar de moltes maneres, i possiblement no n’hi ha cap que abasti tota la seva magnitud. En aquest llibre, Mireia Sallarès fa un exercici d’aproximació, una investigació sobre aquest concepte per desvetllar-ne la realitat polièdrica i el potencial subversiu.
No hi trobarem teoria. L’amor és en les relacions amb els altres, pot expressar-se en el fet de confeccionar un diccionari o de muntar torns de menjador; té una geografia i una ideologia; és essencialment nòmada i actua com a força primordial.
L’amor, la veritat i el treball han vertebrat la «Trilogia dels conceptes deixalla» a la qual Mireia Sallarès ha dedicat els darrers anys, i aquest assaig és només una possibilitat de desplegar-la.

Sallarès, Mireia (Barcelona, 1973) És artista visual. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va estudiar cinema a la New School University i a la Film & Video Arts de Nova York.
Els seus projectes s’han presentat al MACBA, a La Capella, a la Fundació Miró, a l’Arts Santa Mònica, al CA Tarragona; al Círculo de Bellas Artes i a la Casa Encendida de Madrid; al Museo Carrillo Gil de Ciutat de Mèxic, a l’Anthology Film Archives i a la New York University; a l’OK Centrum de Linz, a la Galleri Image d’Arhus, al Center for Contemporary Art de Glasgow, a l’Organización Nelson Garrido de Caracas, al Museo de Arte Moderno de Puerto Rico, a l’SKC de Belgrad, al Museu d’Art Modern de Moscou i al TEA de Tenerife, entre altres institucions.
Entre les seves exposicions, cal destacar Se escapó desnuda, un proyecto sobre la verdad (2012), Las muertes chiquitas (2007-2013), Monuments (2013), La realidad invocable (2014) i Campos de Batalla (2018).


A càrrec de MIREIA SALLARÈS i Anna Guitart
Escenari 2
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���