Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del MUHBA

Com una mica d'aigua al palmell de la mà, de Mireia Sallarés

La Setmana del Llibre en Català

Arcàdia

Divendres, 13 de setembre de 2019, 20:15h Av. de la Catedral de Barcelona


De l’amor se’n pot parlar de moltes maneres, i possiblement no n’hi ha cap que abasti tota la seva magnitud. En aquest llibre, Mireia Sallarès fa un exercici d’aproximació, una investigació sobre aquest concepte per desvetllar-ne la realitat polièdrica i el potencial subversiu.
No hi trobarem teoria. L’amor és en les relacions amb els altres, pot expressar-se en el fet de confeccionar un diccionari o de muntar torns de menjador; té una geografia i una ideologia; és essencialment nòmada i actua com a força primordial.
L’amor, la veritat i el treball han vertebrat la «Trilogia dels conceptes deixalla» a la qual Mireia Sallarès ha dedicat els darrers anys, i aquest assaig és només una possibilitat de desplegar-la.

Sallarès, Mireia (Barcelona, 1973) És artista visual. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va estudiar cinema a la New School University i a la Film & Video Arts de Nova York.
Els seus projectes s’han presentat al MACBA, a La Capella, a la Fundació Miró, a l’Arts Santa Mònica, al CA Tarragona; al Círculo de Bellas Artes i a la Casa Encendida de Madrid; al Museo Carrillo Gil de Ciutat de Mèxic, a l’Anthology Film Archives i a la New York University; a l’OK Centrum de Linz, a la Galleri Image d’Arhus, al Center for Contemporary Art de Glasgow, a l’Organización Nelson Garrido de Caracas, al Museo de Arte Moderno de Puerto Rico, a l’SKC de Belgrad, al Museu d’Art Modern de Moscou i al TEA de Tenerife, entre altres institucions.
Entre les seves exposicions, cal destacar Se escapó desnuda, un proyecto sobre la verdad (2012), Las muertes chiquitas (2007-2013), Monuments (2013), La realidad invocable (2014) i Campos de Batalla (2018).


A càrrec de MIREIA SALLARÈS i Anna Guitart
Escenari 2
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �