Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

Ciutat sense por 

Guia del moviment municipalista global 

Icaria editorial

Dimecres, 27 de juny de 2018, 19h La Central del Raval
En un món en què la por i la inseguretat s’estan convertint en odi, i les desigualtats, la xenofòbia i l’autoritarisme estan en augment, sorgeix un moviment municipalista renovat que defensa els drets humans, la democràcia i el bé comú.
Ciutats Sense Por és la primera guia escrita per i per al moviment municipalista global. Fruit de la col·laboració entre més de 140 alcaldesses, regidores i activistes de tot el món, el llibre ofereix:
– Una introducció a las bases teòriques del municipalisme i el seu paper en la feminització de la política i la lluita contra l’extrema dreta.
– Eines que expliquen com crear una candidatura, elaborar un programa de manera participativa o fer crowdfunding.
– Exemples de les polítiques transformadores que s’estan implementant en municipis en tot el món en matèria d’habitatge, espaci públic i democràcia participativa.
– Perfils de 50 plataformes municipalistes referents mundialment.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �