Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

CANCEL·LAT Amb gràcia en aquest desert, de Ziranna Zateli

Males Herbes

Dimarts 3 de desembre de 2019, 19h La Central (c/Mallorca)
"Amb gràcia en aquest desert" és un recull de relats, dividit en quatre parts, en què Ziranna Zateli, una de les escriptores més reconegudes de la Grècia actual, utilitza els personatges femenins com a element revelador de les forces ocultes de la vida. Són dones passives o diabòliques, noies innocents o adultes mig boges, que ocupen un espai incert en el el món que les envolta, i carreguen amb un pes que els impedeix integrar-se en la societat.
El món de Zateli és el seu passat, la seva infància, el racó del nord de Grècia on va viure durant els anys cinquanta i seixanta, un poble petit envoltat de camps i prenyat de forces tel·lúriques. Però en les històries d'aquest llibre, indrets i èpoques es fonen en una mena de boirina intemporal.

La presentació serà a càrrec de Mercè Guitart Ribas (traductora), Jaume Almirall (president de l'Associació Catalana de Neohel·lenistes) i Ricard Planas (editor).

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���