Cafè Filosòfic Pensa, a càrrec de Pere Lluís i Reverté

L´educació com a metàfora
Lluís i Reverté, Pere L´educació com a metàfora 22,00 €
30.10.2021
11h a 13h
La Central del Raval | Aula

Cafè Filosòfic Pensa, a càrrec de Pere Lluís i Reverté

L’educació com a metàfora. Conviure en un món d’incertesa
El Cafè Filosòfic Pensa torna aquest mes d’octubre presencialment a la nostra llibreria de La Central del Raval, amb moltes ganes de saludar-vos de nou i compartir aquest espai que hem anat construint entre totes i tots al llarg dels darrers sis anys. És per aquest motiu que us convidem dissabte 30 d’octubre a les 11h a l'Aula de la llibreria, a la primera planta. Trobareu l'accés a través de la secció d'encàrrecs. De moment i fins a nova ordre, l’aforament està limitat a 30 persones, per la qual cosa es necessari que confirmeu la vostra assistència escribint un correu a cafefilosoficpensa@gmail.com. Si finalment no podeu assiatir us agrairem ens ho comuniqueu per poder donar pas a una altra persona.


Sobre aquesta sessió

Proposta d'una nova mirada als fonaments del discurs educatiu majoritaris en les democràcies occidentals per tal de contribuir a millorar la convivència en un món d'incertesa. Situar el procés metafòric d'emergència de coneixement com eix central del debat de la cognició, per tal d'entendre el conflicte que representa la concepció de veritat i raó de la modernitat.

Pere Lluís i Reverté

Pere Lluís i Reverté és doctor en ciències de l'educació per la Universitat de Barcelona. Mestre, pedagog i filòsof, ha compaginat més de vint d'anys de pràctica docent en diferents tipologies de centres educatius amb una tasca d'investigació teòrica, cada cop més intensa sobre el fet educatiu.