Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del Raval

Barcelona Metròpolis 109

Ciutat Oberta

Dilluns, 8 d'octubre de 2018, 19h La Central del Raval
Ens complau a convidar-vos a l’acte de presentació de la revista Barcelona Metròpolis amb el dossier ‘Ciutat oberta’ que inicia nova etapa sota la direcció de la periodista Milagros Pérez Oliva.

A la taula, participarà la directora de comunicació Águeda Bañón,la directora de la revista Milagros Pérez Oliva i un dels articulistesque han participat en el dossier ‘Ciutat oberta’.

La ciutat és un organismo viu, el lloc on neixen les noves realitats. Quin urbanisme, quina governança requereix la ciutat global per atendre les necessitats canviants dels seus habitants? És hora de repensar tant el construir com l’habitar: des del disseny de l’espai físic fins a l’arquitectura social i política que ha demodular la convivència. Ciutat oberta

L’acte tindrà lloc el dilluns, 8 d’octubre, a les 19.00 hores, a la llibreria La Central del Raval, carrer d’Elisabets, 6. Es prega confirmar assistència a barcelonallibres@bcn.cat.

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���