Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


Recordar Clave

Nuevo usuario

La Central del MUHBA

Aquesta llengua que no és meva. Els reptes del pensament filosòfic en català

La Setmana del Llibre en Català

Gedisa

Dijous, 12 de setembre de 2019, 18:50h Av. de la Catedral de Barcelona


Gedisa presenta la seva col·lecció Aquesta col·lecció Pensament Polític PostfundacionalAquesta col·lecció reuneix una línea de pensament polític contemporani que ha rebut el nom de postfundacional. Amb aquesta denominació s’indica la voluntat de plantejar la problemàtica d’allò polític més enllà de la política clàssica, de mostrar la manca de fonament de les democràcies lliberals representatives i de capgirar, en definitiva, el fonament mític del pensament polític modern.

A càrrec de Laura Llevadot, Fina Birulés i Glòria Cano


Laura Llevadot és professora de Filosofia Contemporània a la Universitat de Barcelona, Coordinadora del Màster en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica i va ser la impulsora i directora del Festival de Filosofia «Barcelona Pensa». Ha estat investigadora al Søren Kierkegaard Research Centre de la Universitat de Copenhaguen, a la Howard and Edna Hong Kierkegaard Library (Minneapolis, USA), i a la Universitat de París 8 i professora convidada a la Universitat de Chile, la Universitat de Valaparíso i la Universitat de París 8. El seu interès actual se centra en les filosofies contemporànies de l’alteritat, la deconstrucció i les derivacions ètico-polítiques del pensament postfundacional. És autora, entre d’altres, de Kierkegaard trough Derrida: Towards a Post Metaphysical Ethics (Davies Group Publishers, 2013), La philosophie seconde de Kierkegaard (L’Harmattan, 2012), i co-editora de Filosofías post-metafísicas: 20 años de Filosofía Francesa Contemporánea (UOC, 2012); Barcelone pense-t-elle en français? La lisibilité de la philosophie française contemporaine (Paris, 2016).

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���