Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central (c/Mallorca)

ANUL·LAT Campos magnéticos. Escritos de arte y política, de Manuel Borja-Villel

Arcàdia

Divendres 27 de març de 2020, 19h La Central (c/Mallorca)
Art i política són àmbits fortament interconnectats, s’atrauen i es repel·leixen, dibuixen continuïtats i provoquen ruptures, i els assajos recollits en aquest volum estan subjectes a la tensió entre aquestes forces.
Ja sigui com a reflexió sobre la condició contemporània, sobre la pràctica artística o sobre els límits i la potencialitat del museu, cadascun dels escrits està situat en el temps i l’espai, i tots ells reflecteixen la trajectòria intel·lectual de Manuel Borja-Villel al capdavant d’importants institucions museístiques, així com algunes de les seves inquietuds curatorials com a responsable de nombroses exposicions o programes públics al llarg dels últims trenta anys.
Defensor de la hibridació i el transvasament de sabers davant de la compartimentació estanca del coneixement i la seva forma d’organització, aquest llibre aposta per la investigació extradisciplinar i la interrelació de múltiples camps. I és, sobretot, una invitació a reflexionar sobre l’art, les seves organitzacions i els seus actors.

Participaran en l'acte, a més de l'autor Manuel Borja-Villel, Marina Garcés i Marcelo Expósito.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���