Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���


La Central del MUHBA

40 anys de Quaderns Crema

La Setmana del Llibre en Català

Quaderns Crema

Dissabte, 7 de setembre de 2019, 12:30h Av. de la Catedral de Barcelona
Per celebrar els 40 anys de Quaderns Crema us convidem a una conversa entre Pol Beckmann i Anna Guitart.

Pol Beckmann (Barcelona, 1991) ha escrit, principalment, relats, amb els quals ha guanyat diversos certàmens literaris. Novel·la és el seu primer llibre, que va guanyar el XX premi Llibreter 2019 en literatura catalana.

Quan en Bekman coneix la Sofia, s’adona de seguida que estan fets l’un per a l’altre: l’afinitat que comparteixen confereix a la seva vida una dimensió idíl·lica, gairebé irreal, com de conte. En Bekman és, a més, escriptor, i tot just ara treballa en la novel·la que l’ha de consagrar, tot i que sembla haver-la deixat de banda, cada cop més lliurat a la nova relació. I és que estimar, amb tots els seus matisos, té el mateix potencial creatiu que l’escriptura, i l’enamorat pot estar temptat, com en Bekman, de conjurar l’ésser estimat, d’esdevenir l’artífex de la seva pròpia felicitat. Pol Beckmann basteix en aquesta novel·la un relat sofisticat i intel·ligent en què realitat i ficció formen un teixit intricat i laberíntic que atraparà el lector des de la primera pàgina.

Sugerencias de consulta:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido ��� | Pie de la página ��� | Menú principal ���