Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

La intimitat de les bèsties, de Joan Jordi Miralles

Premi Marian Vayreda 2016

Editorial Empúries

Viernes, 17 de febrero de 2017, 19h La Central (c/Mallorca)
Volum de relats llargs, d’ambientació contemporània i d’una modernitat fresca i dinàmica. Joan Jordi Miralles hi explora unes situacions absolutament actuals, de vegades una mica estrambòtiques però sempre interessants i amb una delicadesa i humanitat que colpeix el lector. Els personatges d’aquest llibre són presentats, de fet, com a animals tristos, com a bèsties solitàries. L’habilitat de Miralles és aconseguir obrir el cor, la intimitat, d’aquestes bèsties, tan desorientades com nosaltres, els lectors d’avui, i com potser l’autor. És un llibre que, sense cap mena de dubte, tindrà crítiques altament positives.
 
JOAN JORDI MIRALLES és nascut a Osca el 1977. Ha publicat les novel·les L’Altíssim (premi Andròmina, Edicions Tres i Quatre, 2005), L’úter de la balena (premi Vila de Lloseta, Editorial Moll, 2010) i Una dona meravellosa (LaBreu, 2014), a més de les peces teatrals Això és Àustria (premi de Teatre Mediterrani Pare Colom, Lleonard Muntaner, 2012) i Els nens feliços (Les Males Herbes, 2016). Els seus relats breus han participat en diverses antologies, entre elles Punts de fuga (Les Males Herbes, 2015) i Sangassa (AdiA Edicions, 2017). També ha escrit i dirigit el migmetratge Die Müllhalde,
així com les minisèries televisives Aborígens, Oltre i limiti i Zoom.

Pablo Martín Sánchez presentarà l'acte.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �