Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

Gabinet d’actualitat: Lectures per entendre el món

Coordinat per: Mireya Valencia i Noemí Jiménez

Els dimarts 7 i 21 de febrer, 7 i 21 de març, i 4/ de 2017, De 19:30h a 21h La Central (c/Mallorca)
Fruit d'un segle XX convuls, el segle XXI s'està mostrant com un digne hereu de les irresponsabilitats d'un capitalisme salvatge que ha provocat nous conflictes a escala global i ha transformat d'altres ja prou coneguts.
Una herència que ha creat nous monstres contra els quals sembla que no tenim eines per combatre. Així ens trobem davant del que sembla un canvi real d'era.

   Amb aquest gabinet volem proposar-vos un seguit de lectures que ens permetin debatre al voltant d'alguns d'aquests principals conflictes que ens estan afectant com a societat. Crisi de valors, conflictes bèl·lics globals, precarietat i desigualtat social, fonamentalismes religiosos... Us convidem a que ens acompanyeu a reflexionar sobre aquest fràgil equilibri social en què ens trobem.Programa:

- 7 de febrerLesbos, a cor obert, d'Arantza Díez. Amb la presència de l'autora.

21 de febrer: El pescador que volia anar al país dels blancs, de Jordi Tomàs. Amb la presència de l'autor.

- 7 de març: Desconeguts a la porta de casa, de Zygmunt Bauman. Amb Anna Terrón, Asesora Especial de la Comisaria Europea para Asuntos de Interior i llicenciada en Ciències Polítiques i de la adminisitració.

- 21 de març: Ciudadanismo, de Manuel Delgado. Amb la presència de l'autor.

- 4 d'abril: ¿Dónde vas, Europa?, de Miquel Seguró i Daniel Innerarity (eds).


Mireya Valencia: Llicenciada en Història i Literatura Comparada. LLibretera i responsable de continguts de Ciències Socials de La Central.
 
Noemí Jiménez: Llicenciada en Història i diplomada en Conservació i Restauració de bens culturals. Llibretera responsable de la secció de ciències socials de la Central del Raval.
 

Horari: Els dimarts 7 i 21 de febrer, 7 i 21 de març, i 4 d'abril, de 19h 30 a 21h
Preu: 60 euros (5 sessions)
Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01Inscripción on line
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �