Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

De Buena Planta Market

Festival d'ecologia urbana al jardí de La Central del Raval

24 i 25 de maig de 2019, d'11h a 20h La Central del Raval
De Buena Planta, amb l'objectiu d'apropar l’ecologia urbana a les persones, ens presenta el primer festival De Buena Planta market, que tindrà lloc en els jardins de La Central del Raval, nou punt de trobada verd de la ciutat. 

De Buena Planta Market és una trobada on descobrir, escoltar i aprendre a través d’un mercat, un cicle de conferències i activitats i tallers relacionats, amb el propòsit de situar en el mapa aquest jardí històric, omplint-lo de contingut ric en ecologia urbana. Recuperem aquest espai verd per al barri i la ciutat!

El pròxim Festival tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig.
 


Qui pot participar:

El jardí acollirà parades de viveristes, artistes, dissenyadors , il·lustradores, artesans i altres creadores que disposaran d'un espai per vendre i exposar els seus productes. 

Com participar:

- Per participar al market cal enviar el següent formulari d'inscripció amb la proposta abans del 18 d'abril a: debuenaplantamarket@lacentral.com

- L'organització del Festival (La Central i De buena Planta) anunciarà els participants seleccionats per al Festival el dia 25 d'abril. A tots els seleccionats se'ls farà arribar un document amb les passes a seguir per participar.
 

Contacte: debuenaplantamarket@lacentral.com
www.debuenaplanta.com / www.lacentral.com
 
Durant el market es proposaran diverses activitats, cursos i tallers; dissabte tot el matí estarà dedicat a tallers infantils i familiars gratuïts, en el jardí i a les aules de La Central del Raval.
 
T'esperem al De Buena Planta Market, un festival on El Jardí de La Central del Raval es converteix en escenari i protagonista del verd de la ciutat!

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �